~SZABÁLYZAT~

Go down

~SZABÁLYZAT~

Témanyitás by [SA]N3YM4R on Szomb. Nov. 16, 2013 2:27 pm

Ayalon2 szerver játákosokra vonatkozó szabályzata.

Minden felhasználó a játék telepítésével elfogadja a szabályzat minden egyes pontjá!!

(A szabályzat nem megfelelő ismerete nem mentesit a felelőségre vonástól.)

1. Játékbeli Nicknév
* Játékos vagy Bolt illetve céh nevek amik sértôek, trágárak(obszcének), szexuális jelleguek, másokban félelmet keltôk, rasszisták, droggal kapcsolatosak, radikálisan jobb oldaliak, és/vagy durvák illetve megtévesztôek (PL: Admin, GM, és bármilyen más név, ami Team tagra utalna) tiltottak.
* NE REGISZTRÁLJATOK: GM,SGM,SA,GA elô, vagy utótagokkal karaktereket! Minden olyan account amelyikhez ilyen nevu karaktert regisztráltok, VÉGLEGESEN TILTVA lesz, a fôkarakter szintjétôl, befizetéseitôl függetlenül, mivel ezeket a karaktereket egymás átverésére használjátok!
2. Viselkedés
* Az Internet olyan hely ahol a trágár veszekedések könnyen elôfordulnak. Éppen ezért a Játék Csapat feladata eldönteni hogy a kommunikáció mikor lépi át azt a határt ahol az már nem megfelelônek / túl durvának minôsül.
* Légy barátságos más játékosokkal és ne sértegesd ôket. Más játékosok fenyegetése és megzsarolása szigorúan tilos. Egyes sértések nem feltétlenül vehetôk sértésnek, mivel a vélemények szubjektív alapon különbözhetnek ezekrôl. A Ayalon2 Csapat fenntartja a jogot arra hogy tárgyilagosan eldöntse, egy sértés mikor számít tényleg sértésnek.
* Követelni vagy kényszeríteni más játékosokat hogy olyat tegyenek amik szándékukkal ellentmondanak, szabályellenes és felhasználói fiók tiltást vonhat maga után.
* Mások játékhoz és a játék élvezéséhez való jogának megsértése tilos és eme részleg büntetését vonhatja maga után.
* Más személyek megszemélyesítésének megkísérlése tiltott. Ez vonatkozik de nem korlátozott a következôkre: alkalmazottai, képviselôi vagy üzemeltetôi a Ayalon2-nek.
* Szélsô politikai, rasszista, pornográf vagy más illegális kijelentések tiltottak a játékban. (Rasszista, illegális, megkülönböztetô vagy más helytelen nevek azonnali tiltáshoz vezethetnek.)
3. Idegesítô Kezdôk
* Ne nevesd ki a kezdôket és ne verd át ôket a tudatlanságukat kihasználva. Mindenki volt kezdô! Segítsetek nekik!
4. Chat a Játékban
* A hivatalos nyelv a Ayalon2 -on a Magyar
4.a. Spam,Flodd.
* Ne spammelj. Ez azt jelenti hogy ne küldd ismételten ugyanazt az üzenetet a Hívó Chat-ben és a Normál Chat-en rövid idôközönként (2 percen belül):Kinget vennék. Linkek vagy tippek kiírása amiknek semmi közük az oldalunkhoz, játékunkhoz, illetve más oldalak reklámozása szintén tilosak!! Szintén tilos más játékosokat csalási módokról kérdezni.
* Ha ismétlôen beírsz értelmetlen karaktersorokat a hívó/normál chatben: "@@@@@ ***^&% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
* VAGY értelmetlen karaktersorokat írsz olyan hosszan hogy azok a képernyô széléig vagy azon túlmennek: "hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sell FMS, pm me@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@"
* azt a hívó/normál chat spammelésének lehet venni, és szabálysértésnek minôsül,tehát büntetést von maga után. * Marketing, reklámozás vagy más hasonló felhívás/leszólítás a Játékon, annak Weboldalán vagy Fórumán szigorúan tilos.
4.b. Valós Fenyegetések
* Más játékos, csapattag vagy bármi más a játékhoz/szolgáltatáshoz kapcsolódó személy felkeresésének és bántalmazásának a szándéka és ennek kijelentése, szigorúan tilos.
* Tagok nem csaphatnak be, bosszanthatnak, fenyegethetnek, okozhatnak kellemetlenséget vagy nem kívánt figyelmet más játékosoknak.
Nem fogok/fogom: * résztvenni más játékosok átverésében.
* megváltoztatni valamit a játékban egy "külsô" programot használva. (hack, cheat)
* a játékban talált hibát mások bosszantására használni.
* ellenkezni más viselkedési szabályokkal amikbe beleegyeztem.
* megsérteni más játékosok a játékhoz és a játék élvezéséhez való jogát. Tehát nem fogok fenyegetni, bosszantani vagy nem kívánt figyelmet vonni egy másik játékosra.
* szexuálisan szókimondó, kihasználó, becsületet sértô, obszcén, gyulölködô, fajilag vagy etnikailag offenzív kifejezéseket/nyelvet használni.
* megpróbálni beavatkozni, hack-kelni vagy illetéktelenül lekérni adatot/adatforgalmat a Játékról vagy szerverrôl.
Ha a fentiek megszegésére fény derül az esetedben, akkor a Csapattag annak megfelelôen büntet majd meg. A Játék Csapat fenntartja a jogot arra hogy a fenti szabályokat értelmezze a felmerülô esetekre.
5. Hiba Kihasználás
* Hibák, kiskapuk (un. bugok) kihasználása TILOS, végleges tiltást von maga után.
* Nem szabad viszont mások bosszantására használni bugokat sem.
6. Csalás
* CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A Ayalon2 HIVATALOS, AZ OLDALRÓL LETÖLTHETÔ KLIENSÉVEL MEGENGEDETT A JÁTÉK. AKI BÁRMILYEN MÓDON MÁS KLIENST PRÓBÁL MEG HASZNÁLNI VAGY EZT A KLIENST PRÓBÁLJA MANIPULÁLNI, AZ A LEHETÔ LEGMAGASABB SZINTU BÜNTETÉST KAPJA, AMI AZ ÖSSZES KARAKTER ÉS ACCOUNT KITILTÁSA A JÁTÉKBÓL IP CÍM ÉS E-MAILCÍM ALAPJÁN!!!!!
* A Kliens manipulálása bármilyen móddal tilos.
* Bármi olyan szoftver ami emberi irányítás nélkül és/vagy a kijelzett tartalomtól függetlenül muködik, tiltott. Másképp elmondva, minden kattintás ami a klienstôl a szerverhez érkezik egy élô személytôl kell hogy származzon, és nem egy automatizált rendszertôl.
( Ha észreveszed, vagy feltételezed valakirôl, hogy valamilyen csaló programot, hacket használ azt KÖTELES vagy haladéktalanul jelenteni a GM/SGM/GA/SGA felé, attól függôen, hogy épp melyik érhetô el a játékban.
7. Felhasználói Fiók Adatok
* Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. AAyalon2 Csapat sosem fog kérni tôled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. Valós vagy "Ál" GM-nek, SGM-nek vagy GA-nak a jelszavadat megadni SZIGORÚAN TILOS, bármilyen "ürüggyel" is kéri azt tôled, bármivel is fenyeget! ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a Ayalon2-on..! )
* A felhasználói fiók tulajdonosa felelôs az az által végrehajtott cselekedetekért. Ez azt jelenti hogy hogyha bárki bejelentkezik a felhasználói fiókodba, például családtag vagy ismerôs, te leszel felelôs a tetteiért. Tartsd az e-mailed, Account-ID-det és jelszavadat biztosan. Ez vonatkozik a következôkre is: Anya, Apa, Húg, Nôvér, Öccs, Bátty, Nagymama, Nagypapa, barát, szomszéd...stb.Ha elfelejted a jelszavad illetve account adataid,az ST,SA, nem fogja pótolni,ne is kérd tőle!RAKTÁR JELSZÓ ELFELEJTÉSE ESETÉN SEMMILYEN LEHETŐSÉG NINCS A JELSZÓ PÓTLÁSRA!!!(Ezzel védekezünk a karakter kereskedelem,és a karakter feltörések,ellen.)
* Csak olyan panaszok kerülnek kezelésre ami a felhasználói fiók regisztrált állandó e-mail címérôl érkeznek. A Ayalon2 Csapat nem fog visszaállítani/kicserélni elvesztett tárgyakat/fiókokat. (NE kérd a Csapatot kicsalt, elvesztett, hack-kelt tárgyak visszaadására. Ezen szabály megszegéséért tiltás eszközölhetô.)
7.a. Jelszó Guberálás
* Megkérni más felhasználókat a felhasználói fiókjuk jelszavának megosztására szigorúan tilos. Ez a birtokodban lévô összes felhasználói fiók tiltásához vezethet. Ha ezzel lefülelnek, biztosan megkapod a büntetést. Az felhasználói jelszó megosztása miatti karokért, legyen az yang, SÉ, tárgyvesztés, rangvesztés, esetleges bannolás, a Csapat semminemu felelôsséget nem vállal. Tehát nem adunk vissza "ellopott" yangot, SÉ-t, tárgyakat, nem pótolunk se rangot, sem elvesztett tapasztalati pontokat sem! A felhasználónév és jelszó megosztásából eredô veszteségek a felhasználót terhelik!
Minden olyan játékos, aki akár GM-nek kiadva magát, akár fenyegetôzéssel felhasználói adatokat csal ki másoktól, minden hozzá tartozó számlán végleges tiltást fog kapni.
7.b. Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása * Felhasználói fiók és játékbeli tárgyak vagy fizetôeszköz (yang) valós pénzért történô eladása TILOS.
* Más számára történô SÉ rendelés (esetleges ellenszolgáltatás fejében) NEM tilos; ám az ezzel kapcsolatos visszaélésekért a Ayalon2 csapat semmilyen felelôsséget nem vállal.
8. GM Segítség
* A GM-ek nem adnak tárgyakat,yangot  játékosoknak. Nem fognak semmit megôrizni neked és nem segítenek a karakter szintezésben sem és szörnyeket sem idéznek meg (kivéve eventeken). Nem kereskedhetsz GM-ekkel és nem hívhatod meg ôket céhbe. Szintén nem kérheted meg ôket hogy segítsenek ilyesmiben. Kivétel lehet egy elôre megrendezett Esemény.A GM-ek nem avatkoznak bele a jáátékosok közötti kereskedésben,nem vállalnak felelőséget senkinek a tárgyaiért /mert kölcsön adtam x y-nak/,nem kárpotolnak benne ha másik játékos át verte.GM-eknek nem kötelességük a hívásban való /GM ez ől,GM ez nem hagy fejlődnir GM pm-re/ rá írni,illetve meg keresni téged ki az aki akadályozás a játékban.Vedd a fáradtságot te írj rá GM-ekre,ezzel az ő munkáját is segíted.Mint a GM-ek megadják a tiszteletett,ugyan ezt a Ayalon2 team-ja is elvárja minden játékostól.GM-ek szidalmazásáért,inzultálásáért végleges ki tiltás járhat.
9. GM Csapat
* A Ayalon2 Csapat útmutatásait és döntéseit tiszteletben kell tartani.
* Ne térj ki egy GM döntése elôl azzal hogy másik GM-hez mész, ez a játékból való kizáráshoz vezethet. - Ha nem vagy elégedett a GM döntésével, lépj kapcsolatba a SGM-el vagy a GA-val vagy SA-val. A szabályok megszegéséért vagy támadásáért a szerverrôl való kirúgás járhat, ismételt esetekben a felhasználói fiók végleges tiltása eszközölhetô.
9.A. Csapat Bosszantása
* A csapat ellen irányuló panaszok tiszták kell hogy legyenek, átkozódás és személyes sértésektôl mentesek. Rágalmazó/személyes sértések/átkozódások kommunikáció a csapattal szemben nem tolerált, és a sértô kommentek eltávolítását, a sértô tiltását vonják maguk után.
* Vedd figyelembe hogy a szolgáltatásokon való viselkedésed okozhatja a ideiglenes vagy végleges tiltásodat a teljes közösségrôl és szolgáltatásairól. Ezek a szabályok bármikor változhatnak, és két hét az észrevételi/tudomásul vételi idô.
10. Adatvesztés
A Csapat nem vállal felelôsséget külsô támadás vagy elháríthatatlan hardverhiba miatti adatvesztésért. Ilyen alkalomkor a legutolsó mentett állapot fog visszaállni.
A játékba való belépéssel elfogadod ezeket a feltételeket!
11. Feltörték a karim mit tegyek!?
Sziasztok! Sajnos mostanában elszaporodtak a karakter feltörések, aminek az oka hogy felelôtlenül kiadjátok más playereknek ,hamis GM eknek a jelszavatokat! NE TEGYÉTEK! A JÁTÉKBAN [GM],[SGM],[GA], [SA] SOHA NEM KÉR FELHASZNÁLÓ NEVET ÉS JELSZÓT TÔLETEK!!!! HA MÉGIS KÉR VALAKI TÔLETEK AZ CSALÓ ÉS JELENTSÉTEK KÉPFELTÖLTÉSSEL..... és küldjétek el a fotó linkjét a m2lverseny@ citromail.hu -ra! Megszaporodtak a csaló weboldalak! Nincs mögöttes tartalmuk, csak a felhasználóneveteket és a jelszavatokat regisztrálja, a csaló pedig azonnal kifosztja a karaktereitek! Nincs olcsóbb kingvért, nincs ingyen cucc! Az egész csak átverés! Ne dôljetek be neki! A kirabolt karaktereknek semmilyen tárgyát nem fogjuk megkeresni! Mit tegyünk ha már megvan a baj?! Új dolog! A weboldalon tudsz jelszót változtatni.
12. inaktiv accountok
Az inaktiv,tehát nem használt accountokat 3 hónap után töröljük.(Röviden ez annyit tesz,hogy amelyik accounton nincs játékidő,azt töröljük kb 3-hónapos határidővel. account visszaállításra nincs lehetőség!)
13.Account kitiltása
Amennyiben a játékos szabályt szegett és az accountja kitiltásra került,lehet ez egy chat hívásban történő más szerver hírdetése(Akár csak utalás más szerverre)karakter kereskedelem,esetleg idegen szerver cuccok,GM-ek inzultálása,GM-el való provokativ beszélgetés pm-ben,külső program használta /hack/ hibák, kiskapuk (un. bugok) kihasználása a játékszabályzat nem valós használata ezekről mind képi,videó felvétel készül bízonyitékként miért lett a játékos kitiltva.Nem mentesül senki sem alóla mert /öcsi,húgi volt a karakteremen,rossz napom volt stb../.Nincs unbannolás,tehát nem vonjuk vissza a kitiltást.


" ---Az Ayalon2-TEAM köszöni a támogatóinak ,hogy a mi szerverünket választottátok! ")
Mindenkinek Jó Játékot Kíván a Ayalon2 Csapata!

[SA]N3YM4R
Admin

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Nov. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ayalon2.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.